Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Babgulyás bográcsban

Babgulyás bográcsban

(0)
145 perc
Közepes
A Maggi Magyaros Gulyásleveskockából isteni babgulyást készíthetünk, akár bent a konyhánkban, akár szabadtéren bográcsban. Utóbbi esetben nemcsak a kolbász és a szalonna ad majd füstös ízt az ételnek, hanem a természetes füst is.

Hozzávalók

8 adag

Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  fej
vöröshagyma
2  ek
olaj
20  dkg
kolbász
20  dkg
kockázott bacon
1  kg
marhahús
12  kocka
Maggi Magyaros gulyásleveskocka
2.4  l
víz
0.5  db
paprika
4  db
koktélparadicsom
60  dkg
fejtett bab
25  dkg
burgonya
25  dkg
sárgarépa
25  dkg
petrezselyemgyökér
1  csipet
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
32.7 g
Energia
674.5 kcal
Zsír
42.8 g
Fehérje
39.5 g
Telített zsírok
12.4 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

145 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk. Megpucoljuk a krumplit és 2x2 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát kettévágjuk és kicsumázzuk. A marhahúst 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.
  • 2. lépés

    5 perc
    A tüzet és a bográcsot előkészítjük.
  • 3. lépés

    10 perc
    Az olajat és az aprított hagymát a bográcsba öntjük, hozzáadjuk a kolbászt és a bacont, majd megpároljuk.
  • 4. lépés

    5 perc
    Amikor a hagyma megpárolódott hozzáadjuk a húst, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a kibontott Maggi gulyásleveskockákat, a fél paprikát, paradicsomot.
  • 5. lépés

    60 perc
    A levest felforraljuk, megkeverjük, hogy a leveskockák feloldódjanak és egy órán át főzzük.
  • 6. lépés

    40 perc
    A babgulyást közben többször megkeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges sóval vagy további Maggi kockákkal ízesítjük. Amikor a hús az egy óra főzés után elkezdett megpuhulni, hozzáadjuk a leveshez a zöldségeket és a babot, majd további 40 percig főzzük.
  • 7. lépés

    10 perc
    Ha a hús ennyi főzés után nem puhult meg, akkor főzzük addig, amíg megpuhul. Ez a marha korától és tartási módjától is függhet.
  • 8. lépés

    5 perc
    Miután a hús, a bab és a zöldségek megpuhultak, a levest tálalhatjuk. Tálalást követően a bográcsos babgulyáshoz adhatunk tejfölt, aprított petrezselymet, apróra vágott snidlinget és ne felejtsük el az asztalról a friss, robogós kenyeret sem.
Babgulyás bográcsban

1. lépés 8

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk. Megpucoljuk a krumplit és 2x2 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát kettévágjuk és kicsumázzuk. A marhahúst 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.

Babgulyás bográcsban

2. lépés 8

A tüzet és a bográcsot előkészítjük.

Babgulyás bográcsban

3. lépés 8

Az olajat és az aprított hagymát a bográcsba öntjük, hozzáadjuk a kolbászt és a bacont, majd megpároljuk.

Babgulyás bográcsban

4. lépés 8

Amikor a hagyma megpárolódott hozzáadjuk a húst, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a kibontott Maggi gulyásleveskockákat, a fél paprikát, paradicsomot.

Babgulyás bográcsban

5. lépés 8

A levest felforraljuk, megkeverjük, hogy a leveskockák feloldódjanak és egy órán át főzzük.

Babgulyás bográcsban

6. lépés 8

A babgulyást közben többször megkeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges sóval vagy további Maggi kockákkal ízesítjük. Amikor a hús az egy óra főzés után elkezdett megpuhulni, hozzáadjuk a leveshez a zöldségeket és a babot, majd további 40 percig főzzük.

Babgulyás bográcsban

7. lépés 8

Ha a hús ennyi főzés után nem puhult meg, akkor főzzük addig, amíg megpuhul. Ez a marha korától és tartási módjától is függhet.

Babgulyás bográcsban

8. lépés 8

Miután a hús, a bab és a zöldségek megpuhultak, a levest tálalhatjuk. Tálalást követően a bográcsos babgulyáshoz adhatunk tejfölt, aprított petrezselymet, apróra vágott snidlinget és ne felejtsük el az asztalról a friss, robogós kenyeret sem.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
4 + 3 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Hüvelyesek / Lencse / Bab
  • Krumpli
  • Lassan főzve
  • Leves
  • Leves
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Marhahús
  • Nyár
  • Párolt ételek
  • Teljes fogás
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET